Master Lock er anerkendt over hele verden som et pålideligt, varigt navn inden for hængelåse og sikkerhedsprodukter. Siden grundlæggelsen i 1921 har vi arbejdet hårdt på at fortjene og opretholde vores kunders tillid ved at holde vores løfte om styrke og kvalitet og ved hele tiden at sætte nye standarder inden for låsedesign, anvendelse og præstation. Vi er den største globale producent og markedsføringsvirksomhed af hængelåse, og vi indlægger altid vores grundlæggers passion for udvikling, kvalitet og fremragende værdi for pengene i vores udvalg af sikkerhedsløsninger, som hele tiden udvides.

Hvor du end skal hen, kan du sikre dine ejendele med bagage- og små hængelåse. Vi tilbyder også det største udvalg af låse til forskellig anvendelse, såsom skabe, skure og porte. Standardkombinations- og genindstillelige kombinationslåse fås i flere modefarver og holdbare messingoverfladebehandlinger. Bøjlelåse i hærdet stål og laminerede stållåse findes på dette websted. Højsikkerhedslåse er udviklet til at give maksimal sikkerhed, så du får fred i sindet. De er perfekte til at sikre porte, garager og butiksvinduesgitre, og vi har dem i messing og stål som bøjlelåse i hærdet stål og med vinylbelægning. Både nøgle- og kombinationsmodeller er meget populære.

Nogle er endda udviklet til at modstå ekstreme klimaforhold og har den bedste vejr- og rustbeskyttelse. Til haveredskaber, porte eller skure henviser vi til vores store udvalg af kæder og kabler. Til cykler, motorcykler og knallerter har vi sikkerhedslåse og kabler. Til last- og transportbrug har vi elastiske fastspændingsstropper og elastikkroge som sikkerhedsløsninger til cykler, biltage og trailere. De er alle udviklet til at øge sikkerheden for din bil samt beskytte din trailer. Nøgleskabe såsom Select Access™ gør det enkelt at opbevare dine nøgler og dele dem med de personer, du vil. Hvis du ikke har noget låsesystem, hjælper hasper og haspelåse dig med at sikre døre, skabe og skure.

Brug vores Vault™ til at opbevare din låsekombination, kodeord eller fortrolige oplysninger sikkert og få adgang til den fra dit hjem eller dit bærbare udstyr.

Vær opmærksom på, at når du kommer til siden, vil alt indhold være på engelsk. Desuden skal al korrespondence også være på engelsk.

Klik her for at komme dertil!

Master Lock® er anerkendt over hele verden som førende inden for hængelåse og sikkerhedsprodukter.

master lock, hængelåse, sikkerhedslåse, haspelåse

1500iEURDCOL
One™ kombinationshængelås

Se One™ kombinationshængelåsen

locking cables, automotive locks, shrouded shackle locks, locking chains, luggage locks, padlock manufacturer

M40EURD
Excell højsikkerhedsbøjlelås i hærdet stål

Se Excell højsikkerhedsbøjlelåsen i hærdet stål

5403EURD
XXL Select Access™ nøgleskab

Se XXL Select Access™ nøgleskabet

8291EURDPS
Tuff Links® 4-tommerkæde

Se Tuff Links® 4-tommerkæden