Master Lock wordt wereldwijd erkend als maker van originele, duurzame hangsloten en beveiligingsproducten. Sinds de oprichting in 1921 hebben we hard gewerkt om het vertrouwen van onze klanten te winnen door onze belofte van kwaliteit en degelijkheid waar te maken en telkens weer voorop te lopen met het ontwerp, de gebruiksmogelijkheden en de prestaties van onze sloten. Als grootste internationale fabrikant en leverancier van hangsloten worden we nog altijd gedreven door de passie van de oprichters om kwaliteit en overtuigende meerwaarde te leveren in een steeds breder assortiment beveiligingsoplossingen.

Overal waar u naartoe gaat, kunt u bezittingen beveiligen met koffersloten en lichte hangsloten. Wij bieden ook het grootste assortiment multipurpose-sloten, voor het vergrendelen van kluisjes, schuren en poorten. We maken cijfersloten met vaste en instelbare codes, zowel in modieuze kleuren als in duurzaam messing. Op deze site vindt u ook sloten met beugelbescherming en sloten van gelamineerd staal. Onze High Security-sloten zijn ontworpen voor maximale veiligheid en een gerust gevoel. Ze zijn perfect voor het afsluiten van poorten, garages en rolluiken voor winkels. We hebben ze in messing en staal, met beugelbeschermer en vinylbekleding. Zowel de sloten met sleutel als met een cijfercombinatie zijn verkoopsuccessen.

Sommige sloten zijn speciaal gemaakt voor extreme weersomstandigheden en dus bestand tegen corrosie. Zie voor tuingereedschap, poorten of schuurdeuren ons assortiment kabels en kettingen. Ook voor fietsen, motorfietsen en scooters hebben we sloten en kabels. We leveren spinnen en spanbanden om bagage en vracht te bevestigen op fietsen, autodaken en aanhangwagens. Al deze producten zijn ontworpen voor extra veiligheid voor uw auto en aanhangwagen. Select Access™-kluizen zijn sleutelkasten met cijfercode die alleen toegankelijk zijn voor mensen aan wie u de code geeft. Ook op plaatsen zonder inbouwslot kunt u deuren, kasten en schuren afsluiten met een overval in combinatie met een beugelslot.

In Vault™ kunt u cijfercombinaties, wachtwoorden en andere vertrouwelijke gegevens veilig opslaan en thuis of onderweg - met een mobiel apparaat – opvragen.

De rest van deze website is in het Engels. Correspondentie met ons kan alleen in het Engels worden gevoerd.

Klik hier om verder te gaan.

Master Lock® wordt wereldwijd erkend als marktleider in hangsloten en beveiligingsproducten.

master lock, hangsloten, veiligheidssloten, sloten met overval, fietssloten, cijfersloten, motorsloten

1500iEURDCOL
One™ Combinatieslot

One™ combinatieslot bekijken

kabelsloten, autosloten, beugelsloten met bescherming, kettingsloten, bagagesloten, fabrikant van hangsloten

M40EURD
Excell zwaar hangslot met beugelbescherming

Excell zwaar hangslot met
beugelbeveiliging bekijken

5403EURD
XXL Select Access™ kluis

XXL Select Access™ kluis bekijken

8291EURDPS
Tuff Links® ketting (120 cm)

Tuff Links® ketting (120 cm) bekijken