Master Lock er anerkjent verden over som det autentiske og varige navnet innen hengelåser og sikkerhetsprodukter. Siden vi ble grunnlagt i 1921 har vi arbeidet hardt for å oppnå og beholde kundenes tillit ved å holde våre lovnader om styrke og kvalitet og ved kontinuerlig å sette nye standarder for låsedesign, bruksområder og ytelser. Som den største globale produsenten og forhandleren av hengelåser, bygger vi videre på grunnleggerens lidenskap for innovasjon, kvalitet og enestående verdi i våre voksende serier med sikkerhetsløsninger.

Uansett hvor du reiser, skal du sikre eiendelene dine med våre lette hengelåser til bagasjebruk. Vi har også det største utvalget av låser til universalbruk, f.eks. til låsing av garderobeskap, boder eller porter. Standard kombinasjons- og nullstillbare kombinasjonslåser fås i moderne farger samt holdbar messingfinish. På denne siden finner du nedsenket bøyle og laminerte stållåser. Høysikkerhetslåser er designet til å gi maksimum sikkerhet slik at du kan føle deg trygg. Perfekt for å sikre porter, garasjer og store inngangsbarrierer. Vi tilbyr disse i messing og stål, samt med nedsenket bøyle og vinylbelegg. Løsningene med kombinasjonslås og nøkkelløs er begge svært populære.

Noen er til og med konstruert til å tåle ekstreme værforhold og gir den beste vær- og korrosjonsbestandigheten. For hageutstyr, porter eller boder. Se vårt store utvalg av lenker og kabler. Vi tilbyr sikkerhetslåser og -kabler for sykler, motorsykler og scootere. For last- og transportbehov tilbyr vi festestropper og strammere som sikkerhetsløsninger til sykler, biltak og hengere. Alle er konstruert til å øke sikkerheten for bilen din, samt beskytte hengeren. Nøkkelsafer som Select Access™ gjør det enkelt å oppbevare nøklene dine og dele dem med de personene du ønsker. Hvis du ikke har et låsesystem vil hasper og haspelåser hjelpe deg med å sikre dører, skap og boder.

Bruk vår Vault™ for sikker oppbevaring av låskombinasjoner, passord eller annen konfidensiell informasjon, og få tilgang til de hjemmefra eller en bærbar enhet.

Alt innhold på siden er på engelsk. All korrespondanse må også være på engelsk.

Klikk her for å besøke oss!

Master Lock® er anerkjent verden over som ledende innen hengelåser og sikkerhetsprodukter.

master lock, hengelåser, sikkerhetslåser, haspelåser, sykkellåser, kombinasjonslåser, motorsykkellåser

1500iEURDCOL
One™ kombinasjonshengelås

Se kombinasjonshengelåsen One™

låsekabler, billåser, låser med nedsenket bøyle, låselenker, bagasjelåser, hengelåsprodusent

M40EURD
Excell høysikkerhets lås med nedsenket bøyle

Se Excell høysikkerhets lås med
nedsenket bøyle

5403EURD
XXL Select Access™ safe

Se safen XXL Select Access™

8291EURDPS
Tuff Links® 4' lenke

Se lenken Tuff Links® 4'